Patrick Dempsey: even knap als McDreamy?

Door De Redactie

Voor wie er nog aan twijfelde: McDreamy uit de doktersserie 'Grey's Anatomy' is in real life even knap als op het televisiescherm. Filmredacteur Tanja zat oog in oog met hem in het Amstel Hotel, waar hij zijn nieuwe film 'Made of Honor' kwam promoten.

Hij ziet er een beetje moe en bleek uit, maar dat doet uiteraard niets af aan zijn looks. Hij is een rustige, charmante kerel die zijn tijd neemt om vragen te beantwoorden en zich wel lijkt te amuseren met journalisten. Of anders is hij gewoon een goede acteur.

Het interview

In het begin van de film speel je je personage in een jongere versie, en je ziet er werkelijk jonger, zelfs studentikoos uit. Hoe hebben ze dat voor mekaar gekregen?

Patrick: "Moet je weten dat er niet eens make-up aan te pas is gekomen! Mijn gezicht is achteraf digitaal bijgewerkt, dat wordt vaak gedaan tegenwoordig. Ik kan bijna niet naar die scène kijken, zo vreemd is het om mezelf zo te zien. Toch is het goed nieuws: er is hoop voor mij wanneer ik 90 ben."

Jouw personage is een speelvogel die veel vrouwen versiert maar zich niet kan binden. Hoe zit dat met jou?

Patrick: "Zoveel vrouwen tegelijk, dat zou ik emotioneel niet aankunnen. Het zou te complex worden. Neen, ik zou absoluut gestresst raken."

Hoe vind jij vandaag nieuwe uitdagingen in je job?

Patrick: "Mijn uitdagingen verplaatsen zich. Ik ben nu veel meer ontspannen voor de camera, dus is acteren niet meer in de eerste plaats een kwestie van goed in mijn vel zitten. Mijn betrachting is nu om het basismateriaal zoals het scenario te beheersen en verder naar mijn hand te zetten. In Made of Honor had ik veel inspraak, want ik was er vroeg bij en kon mee de regisseur en mijn tegenspeelster bepalen."

Lees het volledige interview in Libelle 25 (19 juni 2008).

Made of Honor – de film

Patrick Dempsey – de foto's

Partner Content