Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pieter Embrechts in geuren en kleuren

Door De Redactie
Pieter Embrechts...het is een schatje. De getalenteerde duizendpoot maakt zijn acteerdebuut in "Meester, hij begint weer!" maar was later te zien in heel wat series zoals "De Smaak van De Keyser" en "De Rodenburghs". Ook in het theater verdiende hij ondertussen al zijn sporen en zelfs muzikaal weet hij zijn mannetje te staan. Zo was hij onder meer lid van El Tattoo del Tigre. En omdat Pieter ook mooi is om naar te kijken: deze fotospecial!

Pieter Embrechts…het is een schatje. De getalenteerde duizendpoot maakt zijn acteerdebuut in “Meester, hij begint weer!” maar was later te zien in heel wat series zoals “De Smaak van De Keyser” en “De Rodenburghs”. Ook in het theater verdiende hij ondertussen al zijn sporen en zelfs muzikaal weet hij zijn mannetje te staan. Zo was hij onder meer lid van El Tattoo del Tigre. En omdat Pieter ook mooi is om naar te kijken: deze fotospecial!

 

Reporters_r_embrechts_23429

Reporters_r_embrechts_23429

 

 

 

 

 

 

 

 

Partner Content