Polsbandje waarschuwt tegen UV-stralen

Door De Redactie
Op vakantie vinden kinderen het meestal niet fijn wanneer jij om de vijf minuten met die bus zonnecrème staat te zwaaien. Ze willen spelen, zwemmen, ravotten, maar denken niet aan insmeren tegen zonnebrand. Met de UV Polsband zien ze zelf wanneer een nieuwe insmeerbeurt nodig is én hoef jij geen schrik meer te hebben dat ze zullen verbranden!

Het enige dat je hoeft te doen is jouw kids de UV Polsband aandoen, de drie kleurveranderingen in het oog houden en je voorkomt op een heel makkelijke manier zonnebrand. De Sun-Safe UV Polsband geeft aan wanneer ze in de zon zijn (blootstelling UV-straling), wanneer je de kids opnieuw ingesmeerd moeten worden én wanneer ze echt wel schaduw moeten opzoeken.

Hoe werkt het?

Je smeer de kinderen én de Sun-Safe UV polsband in met zonnecrème. De UV Polsband ondergaat daarna drie kleurveranderingen. In onderstaand beeld zie je exact wat er gebeurd en wat je moet doen om zonnebrand te voorkomen.


Paars – je bent blootgesteld aan UV A/B straling

Bruin – je moet je opnieuw insmeren met zonnecrème

Roze – je moet de schaduw opzoeken want je bent blootgesteld aan de maximale hoeveelheid UV-straling (langer in de zon blijven heeft zonnebrand tot gevolg)

De UV Polsband is water- en temperatuurbestendig, sluit door middel van een plakstrip én is verpakt per vijf.
Je kan de polsbandjes online aankopen via http://www.sun-safe.nl/index.php/verkooppunten-pn-line

Partner Content