Dit zijn dé reisbestemmingen voor 2019

Door Celine Werner

Staat meer reizen jaarlijks steevast op je lijstje van goede voornemens? Dan geven we jou graag nog een extra duwtje in de rug, want hier kom je te weten welke reisbestemmingen dé place to be zijn in het nieuwe jaar!

Waar je moet zijn in 2019

Jordanië

Het stadje Petra in Jordanië wint steeds meer aan populariteit en zal – volgens de voorspellingen althans – in 2019 een piek kennen in het aantal bezoekers.

Sri Lanka

Van een heerlijke dagje niksen op het strand tot een avontuurlijke beklimming van de Lion’s Rock of een safari, dit is volgens Lonely Planet de nummer één op dit lijstje.

Canada

Hoewel Toronto, Vancouver en Montreal best wel mooie plekken zijn, raden we jou aan om eens de wat minder populaire plaatsen van Canada te verkennen. De gezonde berglucht in de Canadien Rockies zal je deugd doen!

Fiji & Tonga

De eilandengroep staat hier te prijken dankzij Meghan en Harry. Door het bezoek van de royals willen steeds meer reizigers genieten van deze mooie stranden, authentieke culturen en duikhavens.

https://www.instagram.com/p/BDRbIHOpE_z/?utm_source=ig_embed

Japan

Dat Japan nog steeds zo geliefd is, is geen verrassing. Waarom dit land in 2019 een blijvertje is? Volgend jaar organiseert Japan de Rugby World Cup, wat voor velen een goede reden is om er naartoe te trekken. PS: sla zeker Osaka niet over!

Rwanda

Vroeger nog te mijden wegens de burgeroorlog, maar nu gelukkig veel toegankelijker. Vooral de hoofdstad Kigali is een aanrader.

https://www.instagram.com/p/BZ4MzqXBIvE/?utm_source=ig_embed

Albanië

Een streling voor het oog en de smaakpapillen, want Ksamil, een badplaats in het zuiden van Albanië, is gewoonweg prachtig, en je kunt er heerlijke zeevruchten eten. Win-win.

https://www.instagram.com/p/BjF64N0Bo1w/?utm_source=ig_embed

Nieuw-Zeeland

Ook Nieuw-Zeeland is al jaren een graag geziene plek en blijkt ook in het nieuwe jaar een must do te zijn dankzij trendsetters Meghan en Harry.

Bron: janitv.be – Beelden: gettyimages.be

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content