Schenk je taxussnoeisel aan Kom op tegen Kanker

Door De Redactie

Vergroot de hoop en breng je jong, zuiver taxussnoeisel zo snel mogelijk naar het containerpark. De takjes bevatten immers een stof die broodnodig is voor de aanmaak van kankermedicatie!
 

Copywrite beeld: sxc.hu

Op 20 juni start de nieuwe editie van 'Vergroot de Hoop' ten voordele van Kom op tegen Kanker. De actie nodigt iedereen uit om jong, zuiver taxussnoeisel naar het containerpark te brengen, omdat de takjes gebruikt worden voor de aanmaak kankermedicatie.

Vorig jaar werd in de provincie Antwerpen het meeste snoeisel ingezameld. Daarom trekt Frank Deboosere als voorzitter van Kom op tegen Kanker zaterdag 20 juni persoonlijk naar het IOK-containerpark van Nijlen en zal hij in de voormiddag de taxussnoeiers persoonlijk begroeten. De komende drie maanden kan je met je snoeisel in alle containerparken terecht.

Frank Deboosere komt niet alleen naar het containerpark in Nijlen. Voor de gelegenheid brengt hij kersvers Misses Globe Belgium Kathleen De Mey en haar tweede eredame Barbara Lakhal mee. Barbara overwon zelf ook borstkanker.Voor deze speciale gelegenheid zullen de dames een vers ontworpen jurk dragen. Ontwerpers Roxane Van Der Gracht en Lauriane De Paoli gingen met vers taxussnoeisel aan de slag.

Partner Content