Schuif aan voor de gezelligste BBQ van het land!

Door De Redactie
Kom op zondag 29 mei naar Domein Puyenbroeck in Wachtebeke en geniet mee van het volksfeest voor de 3000ste aflevering van THUIS.

 

Op zondag 29 mei kan jij op de Libelle.be-stand uit de THUIS-taart springen. Kom langs en wij leggen dit grappige moment graag vast op foto!

Doe op www.libelle-lekker.be/thuisdag mee aan de wedstrijd en win de ingrediënten voor de lekkerste BBQ bij jou thuis!

 

De tafels zijn alvast feestelijk gedekt, want op 29 mei verwachten de THUIS-acteurs jou en je gezin op de gezelligste barbecue van het land. Bovendien geniet je op de THUIS-dag van een persoonlijke ontmoeting met je favoriete THUIS-acteurs en ontvang je gratis het exclusieve ‘THUIS’-feestboek; een echt collectors item boordevol feesttips van de THUIS-acteurs. Als dat nog niet genoeg is, maak je ook nog kans op een dagje mee te lopen met je favoriete acteur op de set van THUIS en verrassen de acteurs je met een onvergetelijk podiummoment.

Praktische info

Wanneer?
Zondag 29 mei 2011 – 10-18uur

Waar?
Provinciaal Domein Puyenbroeck, Puyenburg 1a, 9185 Wachtebeke.

Tickets?
VVK: €14, kassa: €17 – Bij uw OKay-winkel, MediaMarkt of op www.sherpa.be
Kassa: gratis tot en met 3 jaar // 4-10 jaar: 15,5 euro // Volwassenen: 17 euro
In de ticketprijs is een toegang tot de evenementenweide, meet & greet met de acteurs, de Libelle barbecue en alle extra animaties van Ketnet en de partners inbegrepen.

De gezelligste barbecue van het land!

Niets gezelliger en ‘Vlaamser’ dan een groots barbecuefeest onder vrienden. En als deze barbecue dan ook nog eens gekoppeld wordt aan een ontmoeting met de THUIS-acteurs, mag er gerust gesproken worden over de gezelligste barbecue van het land! Elke bezoeker van de THUIS-dag wordt dan ook verwacht om mee aan tafel te schuiven van wat wederom één van de grootste barbecues van Vlaanderen belooft te worden. THUIS-feest! Op 27 mei wordt de 3000ste aflevering van THUIS uitgezonden, vandaar dat de THUIS-dag twee dagen later een echt THUIS-feest zal worden! Zo zijn de sets voor de signeersessies aangekleed volgens de feesttips van de personages om iedere bezoeker meteen in feeststemming te krijgen en krijgt elke bezoeker een feestelijk item waarin de handtekeningen overzichtelijk verzameld kunnen worden.

Gratis collector’s item!

Aan de kassa ontvangt iedere bezoeker het THUIS-feestboek. Leuke anekdotes, verrassende herinneringen, ultieme feesttips en de allerbeste feestelijke recepten, het staat er allemaal in! Elk gezin ontvangt één gratis exemplaar, maar extra exemplaren zijn ter plaatse verkrijgbaar. Daarbovenop krijgt elke bezoeker een feestelijk item waarin de handtekeningen van de acteurs overzichtelijk verzameld kunnen worden.

Randanimatie in een schitterend decor!

Provinciaal Domein Puyenbroeck beschikt over tal van troeven om een uniek dagje uit met het hele gezin te garanderen. Een uitgestrekt speeldorp voor de kleinsten, een roeivijver rondom het evenementeneiland, bosrijke omgeving en nog veel meer… Bij de gezellige barbecue die de THUIS-dag te bieden heeft, hoort natuurlijk ook gezellige randanimatie en ook daar wordt voor gezorgd! Diverse kermisattracties en andere animaties geven de bezoekers het gevoel op een echt Vlaams dorpsfeest te zijn! Ook Ketnet is opnieuw van de partij met de Ketnet Speelhoek voor de jongste kijkers. Bovendien kan je ook deelnemen aan de enige echte THUISdag-kwis en maak je kans om zelf een dag mee te lopen met je favoriete acteur op de set van THUIS!

De apotheose op het podium!

Op het einde van een vermoeiende, maar ongetwijfeld onvergetelijke dag voor de duizenden fans, verwelkomt THUIS-fan bij uitstek, Sven de Leijer (bekend van ‘Goed Gezien’ in De Laatste Show) alle acteurs op het podium. Eén voor één mogen de acteurs een oorverdovend en hartverwarmend ‘THUIS-dag’-applaus in ontvangst nemen. Samen met de acteurs worden er 3000 ballonnen de lucht in gelaten om 3000 keer THUIS uitbundig te vieren! De Thuisdag in Provinciaal Domein Puyenbroeck; een onvergetelijke ontmoeting met je favoriete THUIS-acteurs.

Barbecue

Dit krijgt u op de Libelle BBQ. – 3 stukken vlees – 1 verse salade – 1 glaasje rode of witte wijn – 1 flesje water – Sauzen van La William

Bereikbaarheid

Met de wagen:
• Komende van de E17: via afrit 11 (Lochristi) volg de wegwijzers ‘Puyenbroeck’.
• Komende van de E34-N49 (Antwerpen-Knokke): neem afrit Zelzate, sla linksaf en volg dan de wegwijzers ‘Puyenbroeck’. In het domein kan er gratis worden geparkeerd op parking 1 (recreatie) of op parking 2 (sportcomplex).

Met het openbaar vervoer:
• Buslijn 76 die Gent met het domein verbindt: De Pinte – Gent – Lochristi – Zaffelare – Wachtebeke. Bus 76 rijdt dagelijks elk uur en stopt aan de hoofdingang van het domein. Deze bus stopt onder andere aan de stations Gent Sint-Pieters en Gent Dampoort.

Parking
Parking 1 & parking 1bis: bezoekers kunnen hun wagen hier gratis parkeren
Signalisatie en visibiliteit Capaciteit: +/- 1.800 wagens
Parking 2: ingang Sport Bezoekers kunnen hun wagen ook hier gratis parkeren
Capaciteit : +/- 1.300 wagens

Okay en La William wensen je alvast smakelijk eten!

 

Partner Content