Afio / Sfeer Antwerpen

Doe-tip: ontdek de nieuwste woon- en lifestyletrends tijdens Sfeer Antwerpen

Door Hanne Bral

Sfeer, de beurs voor alles wat met wonen, tuin en lifestyle te maken heeft, komt binnenkort naar Antwerpen. Ben je nog op zoek naar manieren om het binnen of buiten gezellig te maken? In Antwerp Expo kun je vier dagen lang de allernieuwste woon- en lifestyletrends ontdekken.

Sfeer Antwerpen, dé beurs voor interieur, tuin en lifestyle

Op Sfeer Antwerpen zijn alle nieuwste woon- en lifestyle trends verzameld op één plek. Zoek je nog een nieuwe sofa? Of is het tijd om je tuin verder te ontwerpen? Wil je je woonkamer tijdens de koudere winterdagen nog gezelliger maken? Voor tonnen inspiratie kun je terecht op Sfeer Antwerpen. Benieuwd welke merken je kunt terugvinden op de beurs? Wij geven alvast een voorproefje!

Duurzaam kaarslicht

Het Belgische merk Umaii maakt kaarsen in gerecycleerde metalen bowls, met houten wieken die je binnen én buiten kunt laten branden. Bovendien worden de kaarsen gemaakt van olijfwas, een natuurlijk en duurzaam restproduct.

Meubels om bij weg te dromen

Nog zo’n prachtig Belgisch merk dat tijdens Sfeer Antwerpen in de spotlight staat is Atelier Penha. Zij maken ambachtelijke meubels, zowel voor binnen als buiten. Ze spelen telkens met organische vormen en lijnen, die voor een natuurlijke en imperfecte uitstraling zorgen. De meubels zijn een voor een kunstwerkjes om bij weg te dromen.

Alle nieuwtjes voor je tuin

In de zomer doen we niets liever dan genieten van de tuin. Maar ook tijdens de koudere herfst- en wintermaanden kan buiten koken, eten en leven heerlijk zijn. Het outdoormerk Carpero maakt trendy tuintafels, vuurschalen, kookmateriaal, plantenbakken, waterpartijen, … Kortom, ook aan tuininspiratie geen gebrek tijdens Sfeer Antwerpen!

Sfeer Antwerpen
Sfeer Antwerpen

Praktische info

  • Waar: Antwerp Expo
  • Wanneer: van vrijdag 11 november t.e.m. maandag 14 november 2022.
  • Tickets: € 9 (te koop via deze link of aan de deur van de beurs)
  • Meer info vind je hier.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content