Steun Haïti

Door De Redactie

Drie miljoen daklozen, 50.000 doden: dat is voorlopig de tol van de zware aardbeving die vorige week het eiland Haïti trof. Help Haïti en stort jouw bijdrage!

Samen willen we helpen door één of meerdere ngo’s die in het rampgebied actief zijn te steunen. Dat kan onder meer op één van de volgende drie rekeningnummers:

  • Haïti Lavi 000-0000012-12
  • Artsen Zonder Grenzen 000-0000060-60
  • Rode Kruis Vlaanderen 000-0006566-67 (met vermelding ‘aardbeving Haïti)

Help Haïti, donderdag 21 januari op Eén en vtm

De gevolgen van de aardbeving zijn nog altijd niet helemaal duidelijk.  Tienduizenden doden, gewonden, kinderen die zonder ouders achterblijven.  Een enorme materiële schade en een gebrek aan zuiver water, geneesmiddelen, eten, tenten,…  Het zijn allemaal noden die dringend gelenigd moeten worden. En daarna moet de heropbouw beginnen. Vanaf de grond en met nauwelijks of geen middelen voorhanden.

Vtm en Eén slaan de handen in elkaar voor de slachtoffers van de aardbeving.  Op donderdag 21 januari brengen Eén en vtm een speciaal programma dat beide zenders samen uitzenden.  De klemtoom ligt op informatie en het programma wordt gepresenteerd door Martine Tanghe en Stef Wauters.

Ondertussen brengen Tim Verheyden en Katleen Peeraer voor vtm en André Vermeulen, Robin Ramaekers en Jan Gerits voor VRT dagelijks verslag uit.  Volg de actualiteit op deredactie.be

Partner Content