Taart voor mama!

Door De Redactie
In dit snoezige prentenboek gaat het allemaal over een konijntje dat zijn mama erg mist en haar wil verrassen met een lekkere taart.

Hukkels mama is op reis en het kleine konijntje mist haar heel erg. Maar vandaag komt ze weer naar huis. Hukkel is dan ook al vroeg uit de veren om een lekkere worteltaart te bakken. Samen met zijn knuffel Popje haalt hij veel wortels uit de grond en draagt hij ze naar het klushoek.

Maar dan begint het natuurlijk. Want hoe maakt Hukkel een worteltaart? Hukkel probeert het eerst met een touw en dan zelfs met een hamer. Uiteindelijk schiet papa ter hulp en wordt er een heus wortelfeest in elkaar gebokst voor de terugkeer van mama!

Taart voor mama! is een schattig prentenboek dat je zeker cadeau kan doen voor moederdag. Of eender welk ander moment wanneer je mama even in de bloemetjes wil zetten! Helemaal achteraan het boek staan er trouwens toffe ideetjes om een eigen wortelfeest te organiseren. Je krijgt er tips om wortelfrietjes of een worteldrankje te maken. Of wat dacht je van lekkere wortelspiesjes?

Taart voor mama! door Veerle Derave
Uitgeverij De Eenhoorn – ISBN 978 90 5838 597 0
Prijs: 14,50 euro

Partner Content