Terug naar de middeleeuwen

Door De Redactie

Bad Bentheim is de voormalige hoofdstad van het Duitse Graafschap Bentheim, dat voor het eerst zo genoemd werd in de middeleeuwen, in 1116. Van 1 tot en met 5 mei wordt met weemoed teruggegrepen naar die periode en wordt het stadje omgetoverd tot een middeleeuwse vesting met vermaak en plezier.

Wandel rond op de middeleeuwse markt, waar animatie is van goochelaars, acrobaten, vuurspuwers, middeleeuwse ambachten en gerechten of geniet van een heus ridderspektakel, waar echte ridders op echte paarden het tegen elkaar opnemen. Verder kan op het terrein een groot legerkampement worden bezichtigd waarbij te zien is hoe de strijders zich op het gevecht voorbereiden. Het aangrenzende oerbos is uiterst geschikt voor een heerlijke wandeling.

Ferienresort & Resort Hotel Bad Bentheim is een Roompot vakantiepark op steenworp afstand van de burcht van Bad Bentheim, waar het spektakel plaatsvindt en is dus een ideale overnachtingsplaats. Een onvergetelijk uitje voor gezinnen met kinderen die dol zijn op stoere ridders of meisjes in mooie Middeleeuwse jurken.

Over Roompot Vakanties:

Roompot Vakanties heeft 36 eigen vakantieparken en campings in Nederland en Duitsland. Daarnaast biedt Roompot nog meer dan 150 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Het productaanbod is zeer divers: vakantieparken, hotels, appartementen, campings. Van comfortabel tot zeer luxe. Roompot richt zich op gezinnen met kinderen en staat bekend om de thema’s die het aan zijn parken koppelt: wellness, wandelen, fietsen, groep, golf… Voor meer info: www.roompot.be.

Bron: Roompot Vakanties

Partner Content