Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Tuindagen van Beervelde

Sprookjesachtige Tuindagen in het park van Beervelde

Wie graag rondsnuistert, op zoek naar planten, bloemen, tuindecoratie en ander tuinmateriaal, moet op 7, 8 of 9 oktober in Beervelde zijn. Want de Tuindagen zijn éindelijk terug!

Een feest van de tuin

Elke tuinliefhebber weet Beervelde liggen. Want daar ligt één van de mooiste privétuinen van het land. De tuin is van Graaf Renaud de Kerchove de Denterghem die het heerlijke lapje groen dag in dag uit met veel liefde verzorgt.

Twee keer per jaar zijn het er hoogdagen, want dan worden de Tuindagen georganiseerd. Meer dan 200 deelnemers tonen er hun fijne selectie aan planten, tuinmaterialen, decoratie en antiek. Een feest van de tuin waar tuinvrienden elkaar ontmoeten en inspireren.

Sprookjesachtig mooi

Na drie geschrapte edities wegens COVID-19 is het extra uitkijken naar deze tuindagen! Het thema sprookjes belooft je een sfeervolle, magische en inspirerende dag. En het wordt mooi weer! Dat wordt vast genieten.

Tickets bestel je online en je moet aan de ingang ook verplicht een COVID safety ticket kunnen voorleggen.

Veel plezier!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Partner Content