Urbanus lanceert stripspecial

Door De Redactie
Sinds 5 april heeft Urbanus zijn eigen kinderprogramma bij vtmKzoom. Dagelijks vertelt hij er de grappen en grollen van Mieleke, Melleke, Mol en Plankgas en Plastronneke, afgewisseld met geanimeerde fragmenten uit deze kinderstrips. Speciaal voor de tv-première werd meteen ook een extra stripspecial uitgebracht!

Speciaal voor de tv-première van "Urbanus vertelt" werd een extra stripspecial uitgebracht. De "Urbanus vertelt vtmKzoom Special" is een extra dikke uitgave van 72 pagina’s en staat vol spelletjes, doolhoven, puzzels en uiteraard ook strips.  Urbanus selecteerde in samenwerking met tekenaar Dirk Stallaert ook 52 mopjes voor nog meer leesplezier.

Als leuke extra krijg je een blik achter de schermen van "Urbanus vertelt" bij vtmKzoom en kan je alvast de ludieke begintune inoefenen dankzij de gloednieuwe songteksten.

"Urbanus vertelt" beleefde meteen een snelle start bij vtmKzoom. In de leeftijdscategorie van 4 tot 14-jarigen bereikte het kinderprogramma na amper twee dagen uitzending een gemiddeld marktaandeel van 20,5%. Eén op vijf kinderen binnen de vtmKzoom-doelgroep maakten dus reeds kennis met dit nieuwe programma.

Richtprijs: 5,95 euro

Partner Content