Vanavond in Blind Getrouwd: samenblijven of scheiden?

Vanavond weten we het eindelijk! Welke Blind Getrouwd-koppels blijven getrouwd en wie kiest er toch voor een scheiding? Ben en Tine, Nicolas en Evelien, Nick en Veerle en Sally en Mathias moeten een beslissing nemen die hun hele leven zal veranderen. 

Ben en Tine: toch nog een klik?

Ben en Tine hebben van bij het begin een moeilijke start gemaakt en legden een hobbelig parcours af. Ze slaagden erin om een goede vriendschapsrelatie op te bouwen, maar ondanks alle inspanningen die ze leverden, blijven de twee steken in de vriendschapsfase. Ben zag in de relatie wel een toekomst, maar het was Tine die de boot bleef afhouden. Onze voorspelling is dat de twee hun eigen weg zullen gaan na het programma.

Nicolas en Evelien: droomkoppel of toch maar niet?

Van bij het begin bleken Nicolas en Evelien een goeie match te zijn. Er werd heel wat afgeknuffeld en gekust, vooral dan van Nicolas’ kant. Dit tot ergernis van Evelien. Uiteindelijk stelde ze zich toch volledig open en besloot ze om voor Nicolas te gaan. We denken dat dit koppel een grote kans op slagen heeft.

Nick en Veerle: De perfecte match?

Nick en Veerle namen een iets minder wervelende, maar daarom niet slechtere start op hun trouwfeest. Ze leerden elkaar rustig kennen en groeiden naar elkaar toe. Zij zijn voor ons de waardige opvolgers van Stijn en Nuria!

Sally en Mathias: Toch naar elkaar groeien?

Bij de start van het experiment leek dit koppel de goede kant op te gaan, maar van zodra de twee gingen samenwonen, ging het bergaf. Vooral Sally bleef haar eigen leven behouden. De twee leven naast elkaar. Als Sally zich wat meer inzet, kan de relatie volgens ons een kans op slagen hebben.

Beeld: VTM 

Mis zeker niet:

Partner Content