Verrassend dichtbij: Vernieuwd Tropisch Park in Het Land van de Meren

Door De Redactie

Soms liggen unieke vakantiegebieden dichterbij dan je denkt. Het prachtige Les Lacs de l’Eau d’Heure bijvoorbeeld. Dit adembenemende gebied met een totale oeverlengte van ruim 70 km is niet voor niets de grootste toeristische trekpleister van Wallonië. Ontdek het Aquacenter in dit indrukwekkende recreatiegebied nu met korting via Shedeals.

Het Aquacenter

Het Aquacenter, de grootste attractie in Les Lacs de l’Eau d’Heure werd pas helemaal vernieuwd en staat garant voor een dag door vol waterpret met het hele gezin. Je kan je uitleven in tal van waterattracties zoals de ‘infinity jump’-glijbaan (uniek in België!), waterkanonnen en ook een bad met beweegbare bodem om allerlei sporten te beoefenen (aquafitness, aquazumba, duiken, …).

Daarnaast vind je er ook een Spray Park, de internationale sensatie op het gebied van duurzame interactieve waterspeelplaatsen. De spannende fonteinen, waterbogen, speeltoestellen en diverse sproei-installaties zullen de kinderen blijven verrassen. Dit allemaal over een oppervlakte van 500m². In dit buitengedeelte is er ook een ligweide met uitzicht op het meer én met een bar, maar ook een koffieruimte en een squashveld die uitkijken op het zwembad.

Verder is er ook een buitenzwembad dat het hele jaar door verwarmd wordt en verbonden is met het binnenzwembad. De allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het kinderbad.
Voor wie het wat rustiger mag, is er het wellnesscentrum en balnéothérapie. Je vindt er een ontspanningsruimte met jacuzzi’s, sauna’s en infraroodcabines, een hammam, luminotherapie, een belevingsdouche en koudwaterbad. En in het buitengedeelte zijn er bubbelbaden en sauna’s. Je kan er ook een privéruimte huren.

Vakantiegebied Les Lacs de l’Eau d’Heure

Dit indrukwekkende natuur- en recreatiegebied omvat 5 meren van 600ha die gelegen zijn in een prachtig natuurgebied met 600ha bossen en 600ha weiden. Een ideale bestemming dus ook voor een leuk weekendje weg vol boeiende excursies midden in de natuur. Fietsen, wandelen, sporten en cultuur, er is voor elk wat wils. Mooi meegenomen: Vakantiegebied Les Lacs de l’Eau d’Heure een EDEN-bestemming (European Destination of Excellence), alle ontwikkelingen gebeuren op een weldoordachte en duurzame manier.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 6,5 i.p.v. € 10 voor een toegangsticket voor het Aquacenter van Les Lacs de l’Eau d’Heure. Dit toegangsticket is enkel geldig voor het binnen- en buitengedeelte van het tropisch park en niet voor het wellnesscentrum en balnéothérapie.
Opgelet, het buitengedeelte met het Spray park is toegankelijk vanaf 4 juli 2015.

Aanbiedingen online t.e.m. 25/05/2015. Meer info en voorwaarden vind je via www.shedeals.be

Partner Content