Vier de Internationale Familiedag met deze leuke uitstapjes

Door De Redactie

Zondag 15 mei is het Internationale Familiedag. Dé ideale dag dus om wat quality time door te brengen met je gezin. In samenwerking met Shedeals vonden wij wat héérlijke uitstapjes voor jou en je familie.

Een dag vol zwemplezier

In het prachtige Les Lacs de l’Eau d’Heure kun je terecht voor een dagje zwemplezier, dat zowel jonge als oude waterratten tevreden maakt. Het is dé grote toeristische trekpleister van Wallonië. In dit mooie recreatiegebied bevindt zich het Aquacenter, verspreid over de provincies Henegouwen en Namen. Het werd er vorig jaar volledig vernieuwd en er werd een buitenruimte aangelegd. Met talloze baden en glijbanen is uren pret verzekerd! Voor de luxebeestjes onder ons: er is ook een wellnesscenter waar je helemaal tot rust kunt komen. Via Shedeals betaal je slechts € 6,5 i.p.v. € 10 voor een toegangsticket voor één persoon. De volledige deal en voorwaarden vind je op de website van Shedeals.

Samen roetsjen op de roetsjbaan

Een fijne dag beleven kan ook in ’t plezantste land: Bobbejaanland. De meer dan 40 attracties zorgen ervoor dat jij en je gezin je geen seconde vervelen. Zeker doen: de Cowboy Express, het Draaiend Huis of de Balloon Race. Mag het wat spannender? Dan kun je een ritje maken in de rollercoasters zoals Condor, Calypso of Fly Away. Dit jaar pakt Bobbejaanland ook uit met een virtual reality coaster, de Mount Mara. Je krijgt een VR-bril en en je belandt in een spannende wereld, waar je aanraking komt met vulkanische uitbarstingen. Of bezoek het Nightmare Motel en probeer te ontsnappen aan de hotelbewoners, die je op de hielen zitten. Tussen al de spanning door, kun je even genieten van een lekkere maaltijd/drankje in één van de restaurants. Met Shedeals betaal je slechts € 30 in plaats van € 34 voor een dagticket voor volwassenen bij Bobbejaanland.Voor een juniorticket betaal je nu € 26 in plaats van € 29. De volledige deal en voorwaarden vind je op de website van Shedeals.

Ontdek de onderwaterwereld

Niks zo fijn als een dagje zee! Trek naar Blankenberge en bezoek ineens ook het SEA LIFE Center. In de meer dan 50 aquaria ontdek je het prachtige onderwaterleven. Bezoek de haaien in de haaientunnel, bekijk de piranha’s en groet de zeepaardjes. Wat zeker niet mag ontbreken aan je bezoek: het zeehondenopvangcentrum. Hier worden aangespoelde zeehondenpups opgevangen en verzorgd. Ook wordt er dagelijks een spectaculaire show gegeven. In het buitengedeelte vind je naast pinguïns ook otters en zeeleeuwen. Voor de avonturiers onder ons is er ook het Rocky’s klimavontuur. Wandel over bewegende balken en loop over een touw, zoals een echte koorddanser of kies voor het klimnet. Kortom, een leuke ervaring voor jong én oud! Met Shedeals profiteer je van een superkorting op je toegang tot SEA LIFE: je betaalt slechts € 10,40  i.p.v. € 18 voor 1 ticket! De volledige deal en voorwaarden vind je op de website van Shedeals.

 

Beeld: shutterstock


Lees ook:

Partner Content