Getty Images

Deze vijf vriendinnen maken je het gelukkigst!

Door De Redactie

Goede vriendinnen zijn goud waard, nietwaar? Meer nog: volgens therapeut Phil Parker zijn er vijf types die je als vriendin moet hebben om gelukkig(er) te zijn.  Herken jij deze types in je vriendinnenclubje?

Deze 5 vriendinnen-types maken je het gelukkigst!

1. Wijze Wies

Is een van je vriendinnen een luisterend oor én geeft ze je doordachte en goede raad als je het nodig hebt? Biedt ze geen schrale troost, maar geeft ze écht waardevol advies? Dan is ze voor jou als een personal coach die voor kalmte en stabiliteit zorgt.

2.  Sandra met de stevige schouders

Een vriendin bij wie je 100% jezelf kunt zijn, jou laat praten en naar je luistert. Ze leeft met je mee zonder – weliswaar goedbedoeld – gepreek.

3. Polien Plezier

Deze vriendin is altijd te vinden voor een feestje. Zin om te dansen? Dan kun je op haar rekenen. Zij is altijd goedgezind en kan je zelfs doen glimlachen op baaldagen.

4. Inspirerende Ilse

Als je bij haar bent voel je je uitgelaten en enthousiast. Zij zorgt opnieuw voor de sprankel in je leven, en bij haar krijg je het gevoel dat alles mogelijk is. Alles kan, als je het maar wilt: dat is haar levensmotto.

5. Olga, de ontdekkingsreizigster

Deze vriendin is altijd te vinden voor een citytrip, een roadtrip of een weekje weg! Geen avontuur is haar te groots, en geen reisvoorstel te impulsief!

Mijn vriendin en ik

Heb jij een Olga of Polien Plezier in jouw vriendinnengroep? Of voel jij je gewoon een bofkont met zo’n fantastische vriendinnengroep? Kortom: word jij ontzettend gelukkig van én door jouw vriendinnen? Deel het met ons én anderen, en kom terecht in ons Libelle Project Geluk!

Want de hele zomer lang zoeken wij jouw mooiste geluksfoto’s. En dat kan van alles zijn: een plakzoen van je (klein)kind, vers gebak, een zonnestraaltje terwijl er regen voorspeld was of … een gezellig onderonsje van vrolijke vriendinnen!

Zo deel je je foto:

  1. Post een foto van jouw ultieme geluksmoment op facebook.com/libelle.be met de hashtag #libelleprojectgeluk,
  2. of op je eigen Instagram met de hashtag #libelleprojectgeluk.

Vergeet niet om je profiel op ‘openbaar’ te zetten, anders zien we jouw foto niet!

Je kunt al heel wat happy kiekjes bewonderen op libelle.be/projectgeluk.

Meer over vriendschap?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content