Wandelzoektocht in Antwerpen: op stap met hoofdredactrice Karen en bompa Gaston

We zullen nog een tijdje op ontdekkingstocht in eigen land moeten. Geen probleem voor ons, want wij werken met plezier wandelzoektochten uit door de leukste stukjes België. Hoofdredactrice Karen gidst je samen met haar herinneringen aan bompa Gaston door het prachtige Antwerpen. Veel zoekplezier!

In de voetsporen van bompa Gaston: een wandelzoektocht door Antwerpen

Dat Antwerpen een stad is om bij weg te dromen, daar overtuigen we je zeker van met onze wandelzoektocht. Hoofdredactrice Karen heeft heel wat herinneringen aan haar grootvader, die gek was op de stad. Met hem in gedachten gidst ze je door de eindeloze straatjes en ruien. Van de Suikerrui tot de Grote Markt met klinkende beiaarddeuntjes op de achtergrond, de stad heeft heel wat in haar mars.

Klinkt dat als muziek in je oren? Download dan zeker onze wandelzoektocht door op de afbeelding te klikken!

 

Klik op de afbeelding en download onze wandelzoektocht in Antwerpen!

Leuke extra’s in Antwerpen

Als je er een goedgevulde dag van wil maken, dan is het een goed idee om je uitstap uit te breiden met enkele tussenstopjes. Wat dacht je van een bezoekje aan de ZOO van Antwerpen, een bezoek aan het chocolademuseum Chocolate Nation of de Expo Van Gogh in de Waagnatie

Kom maar op met die zoektochten!

Kun je maar geen genoeg krijgen van onze wandelzoektochten? Dan moet je zeker ook de zoektocht door Lier op je planning zetten. ‘Lierke plezierke’ is een niet te missen topstad! Je vindt de zoektocht hier. Ook in Mechelen gingen we op zoek naar de leukste plaatsjes voor een ontspannende zoektocht. Klik hier om de zoektocht te downloaden.

Ontdek hier de oplossingen!

Heb jij de wandelzoektocht al gedaan? Dan ben je vast benieuwd of je alle vragen juist beantwoord hebt! Download hieronder de oplossing, en kom het snel te weten.

Nog meer wandelplezier

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!