© Getty Images

Wandelzoektocht Leuven: kuieren langs eeuwenoude gebouwen en hippe winkeltjes

Door Rani Merckx

Leuven, dat is de ideale mix van studentenvibes, historiek, groen en de gezelligste cafeetjes natuurlijk. Deze week nemen we jou met onze Libelle Wandelzoektocht mee op wandel en tonen we jou de mooiste plekjes van de universiteitsstad.  

Op wandel in Leuven met Libelle

Ken jij onze Wandelzoektochten al? Het is de ideale manier om de leukste en verrassendste adresjes en bezienswaardigheden te ontdekken. We gingen eerder al op verkenning in TongerenRoeselareBrussel en andere plekjes van ons mooie Belgenlandje.

Deze week trekken we naar Leuven, een van de populairste uitvalsbasissen voor studenten. Maar de stad heeft nog zoveel meer te bieden: zo werd Leuven uitgeroepen tot ‘Eén van de vijf beste Europese bestemmingen in 2022′.

Dat vraagt om een bezoekje, toch? Met de Wandelzoektocht die je deze week in Libelle vindt nemen we jou op een trip langs de mooiste (en voor jou misschien nog onbekende) plekjes in Leuven.

Haal je Libelle van deze week in huis, en wandel mee!

Libelle’s Wandelzoektocht in Leuven: de oplossingen

Heb jij onze Wandelzoektocht gedaan? Wat fijn! Je bent vast benieuwd of je alle vragen correct beantwoord hebt. Hieronder geven we de oplossingen prijs.

Klik op de afbeelding om de oplossingen van onze Wandelzoektocht te bekijken en te downloaden.

We gingen al eerder op verkenning in …

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content