© Ann De Wulf

Wandelzoektocht in Turnhout: op ontdekking in het walhalla van de kaart- en bordspellen

Door Rani Merckx

Als fiere hoofdstad van de Kempen ontvangt Turnhout je met open armen. Ontdek met onze Wandelzoektocht de vele troeven van deze boeiende en bruisende stad!

Langs de mooiste plekjes van gastvrij Turnhout

Wie Kempen zegt, zegt rust en ruimte. Je geniet er van een groene omgeving waar het heerlijk wandelen en fietsen is, én een pak sprookjeskastelen verstopt zitten. Maar evengoed zijn er de leuke steden en dorpen en natuurlijk vooral de Kempenaars zelf, die houden van gezelligheid en van het leven en die je daarom graag en met open armen ontvangen. En die gastvrijheid zul je zeker ook ondervinden in het boeiende en bruisende Turnhout.

Turnhout geniet bovenal wereldfaam als centrum van de kaart- en bordspellen. Tot in alle uithoeken van deze aardbol wordt met speelkaarten ‘Made in Turnhout’ gespeeld. En dat brengt ons naadloos bij de vele ‘troeven’ die deze aantrekkelijke stad te bieden heeft.

Ontdek de vele troeven van deze gastvrije stad, mét onze Wandelzoektocht die je deze week in Libelle vindt! 

Download het hier

Wil jij zelf op verkenning gaan in Turnhout? Dat kan! Klik op de onderstaande afbeelding om onze Wandelzoektocht af te drukken. Veel plezier!

Klik op de afbeelding om de vragen van onze Wandelzoektocht te bekijken en te downloaden.

Libelle’s Wandelzoektocht in Turnhout: de oplossingen

Heb jij onze Wandelzoektocht al gedaan? Wat fijn! Je bent vast benieuwd of je alle antwoorden juist hebt. Hieronder geven we de oplossingen prijs.

Klik op de afbeelding om de oplossingen van onze Wandelzoektocht te bekijken en te downloaden.

Onze andere Wandelzoektochten al ontdekt?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content