Wandelzoektocht in Mechelen: ontdek de favoriete adresjes van hoofdredactrice Karen

Zoek je nog inspiratie voor een leuke uitstap met je bubbel? Probeer dan eens de wandelzoektocht doorheen Mechelen, een van Vlaanderens mooiste historische steden. Hoofdredactrice Karen geeft je alvast een voorsmaakje! 

Op verkenning in Mechelen

Shoppen op de IJzerenleen of in de Onze-Lieve-Vrouwestraat, wandelen langs prachtig gerenoveerde gebouwen, zoals het Hof van Busleyden, of rondkuieren in het Groot Begijnhof… Het zijn maar enkele van de favoriete plekjes van Libelle-hoofdredactrice Karen.

Wil je zien wat het wondermooie Mechelen nog allemaal te bieden heeft? Download dan hier de vragen en opdrachten van onze wandelzoektocht en ga op ontdekking in de stad van de Maneblussers! 

Een coronaproof uitstapje

Door de huidige coronamaatregelen is een uitgebreid restaurant- of cafébezoek na je wandelzoektocht helaas niet mogelijk. Maar heel wat zaken bieden wel take-away aan, zodat jij toch kunt genieten van de Mechelse horeca. Daarnaast gaan ook heel wat markten gewoon door, en ook museumbezoeken zijn mogelijk. Bereid je bezoek aan Mechelen goed voor en bekijk voor je vertrek het overzicht van de huidige maatregelen.

Wandeling gedaan? Op deze pagina vind je de oplossingen!

Meer wandelplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)