WIN een skiweekend voor 4 personen in SnowWorld Landgraaf!

Door Rani Merckx

Ben jij een doorwinterde skifanaat of wil je je techniek dringend wat bijschaven? Hoe ervaren je ook bent op de latten, deze wedstrijd is écht iets voor jou!

SnowWorld Landgraaf

Vlakbij, sneeuwzeker én leuk voor het hele gezin: dat is SnowWorld in een notendop. Het hele jaar door kun je er genieten van heerlijke sneeuwpret. Ontdek de vijf skipistes, het funpark, het kinderland én het grootste indoor skidorp van Europa!

Samen met Shedeals trakteren we jou en je gezin of vrienden op een geweldig wintersportweekend op de indoor skipistes van SnowWorld Landgraaf. En zo’n weekendje weg, da’s ongetwijfeld het ideale moment om die ski-kriebels aan te wakkeren of je ietwat wankele skikunsten bij te schaven!

Wat kun je winnen?

  • Hotelovernachting in Wintersporthotel Landgraaf voor 4 personen, inclusief luxe ontbijtbuffet*;
  • skipas voor 2 dagen voor 4 personen voor SnowWorld Landgraaf;
  • fondue naar keuze voor 4 personen.

*Geldig op de door jou gekozen dag, zowel door de week als in het weekend, tot eind maart 2020, met uitzondering van de schoolvakanties.

Wat moet je doen?

Surf naar shedeals.be/snowworld en beantwoord de wedstrijdvraag:

Hoeveel wintersportcentra heeft SnowWorld in Nederland?

A) 3
B) 5
C) 7

Deze wedstrijd loopt van 24 oktober tot en met 10 november 2019. Waag dus snel je kans en wie weet ben jij één van de vijf gelukkige winnaars!

 

Beeld: ©SnowWorld

Nog meer skiplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content