Wie wil je zijn vandaag?

Door De Redactie
Met een nieuw seizoen voor de deur is het tijd om een beetje te spelen met je kleding. Laat je inspireren, wees creatief en verwen jezelf! Trinny & Susannah nemen je bij de hand.

Vind je zelden tijd om jezelf stijlvol uit te dossen? Heb je zelden inspiratie wanneer je je look wil bepalen? Is een jeans en een t-shirt vaak de snelste en de eenvoudigste oplossing? Beloof jezelf dat je het komende seizoen een tandje bijsteekt. Ga de uitdaging aan. Duik je kleerkast in en tover jezelf om tot stijlicoon.

In Wie zil je vandaag zijn? stellen de modegoeroe’s Trinny&Susannah 12 totaal verschillende looks voor. In 12 typetjes tonen ze doorheen deze stijlgids bijbehorende garderobes, uitgebreide make-up, haaradviezen en accessoires om het plaatje compleet te maken.

Voor elke look krijg je de basisstukken opgelijst, een dress code voor overdag en ‘s avonds, opmaaktips en accessoires en parfums die je look vervolledigen. Of je je nu wil kleden als een gamine, sexbom, diva, minimalista of luxepaardje: er is voor ieder wat wils. Tip van de experts: ga aan de slag met de spullen uit je kleerkast en completeer ze met enkele stukken die je in heel wat modeketens kan oppikken. Als een bepaalde stijl je dan echt bevalt, kan je investeren in grote merken.

Laat je inspireren tot een verrassende kledingkeuze! Wie wil je vandaag zijn? is een heerlijke gids die je op een praktische manier advies geeft. Heus niet alleen voor modepopjes, maar voor elke vrouw. Als je houdt van de Trinny&Susannah tv-programma’s is dit boek echt iets voor jou. Geniet ervan.

Wie wil je vandaag zijn?
Trinny&Susannah
WPG Uitgevers België
ISBN 9789063055530

Partner Content