Win een Kidizoom Action Cam 180° van VTech t.w.v. € 59,95

De stoere surfplankkunstjes van je kind op beeld vastleggen? Je hoeft er zelfs je strandstoel niet voor uit. Want de coolste acties legt je kind vanaf nu zelf vast, dankzij het allernieuwste gadget van VTech. En jij kunt er eentje winnen!

1,2,3… Appelsien!

Op of onder het water, op je waveboard, fiets of zelfs hangend aan een liaan: de Kidizoom Action Cam 180° legt de spannendste avonturen vast, waar je ook bent. Het gloednieuwe gadget van VTech is een compacte en multifunctionele camera met een 180-graden draaibare lens. Je kind maakt zelf een video of foto, en bewerkt het achteraf naar eigen hand met gekke effecten of kleurrijke kaders.

Leuke extraatjes zijn de drie stoere spelletjes én de functie om eigen stop-motion filmpjes te maken. En daar stopt het niet. Er worden maar liefst acht accessoires bijgeleverd, waaronder een slim systeem om de camera op je fiets te monteren, om aan je pols te dragen of zelfs op je waterpistool te bevestigen.

Van het strand tot in het restaurant: vanaf nu gaat de Kidizoom Action Cam 180° overal mee!

Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar

Op kindermaat

Ja hoor, de nieuwste generatie filmmakers en vloggers staat in de startblokken. Doe nu mee met onze wedstrijd en wie weet win jij binnenkort wel dit nieuwe snufje!

https://www.youtube.com/watch?v=7Mjq0JMkzKk