Win het parfum ‘Terre de Lumière’ van L’Occitane t.w.v. 65 euro!

Libelle is al eens graag in een vrijgevige bui. En als Libelle-abonnee pluk je daar, vanop de eerste rij, de vruchten van! Zo maak je deze week kans op 1 van de 50 parfums ‘Terre de Lumière’ van L’Occitane die we mogen weggeven.

Nieuw jaar, nieuw begin

‘Terre de Lumière‘: de naam verklapt het al een beetje. L’Occitane liet zich inspireren door het gouden uur in de Provence, wanneer de dag ten einde loopt en het landschap prachtig goud kleurt. Wanneer je dit licht vertaald in een parfum, ontstaat een verslavende en veelzijdige geur:

  • Als eerst ruik je de frisse en aromatische citrusgeuren,
  • vervolgens droom je weg bij het zoete hart van het parfum,
  • tot slot komen de zachte en sensuele geuren van muskus en balsamico vrij.

Kortom: ‘Terre de Lumière‘ is een parfum dat balanceert tussen stoere frisheid en vrouwelijke zachtheid!

‘Terre de Lumière (50ml) – 65 euro. Verkrijgbaar in parfumeries en L’Occitane-boetieks.

En als Libelle-abonnee kun jij zo’n flesje goud winnen!


Psst, ken jij onze nieuwe aanpak al?

Trouwe lezeres, we zien je graag! En omdat we jouw loyaliteit zo op prijs stellen, verdien jij al eens een leuk cadeautje en andere voordelen. De voorbije jaren ontving je die via de Libelle club-kaart en een eenmalige voordelengids, maar dit jaar pakken we het anders aan:

Is er een nieuwe wedstrijd of een Libelle-actie die je zeker niet mag missen? We laten het je voortaan weten via:

  • e-mail
  • je adresdrager (het witte papiertje met je adresgegevens en abonneenummer dat elke week bij je Libelle zit). Dit heb je trouwens ook nodig om eventuele cadeautjes af te halen, in plaats van je Libelle club-kaart!

Wil jij ook profiteren van onze geweldige Libelle club-aanbiedingen? Neem hier een abonnement op Libelle, dan word je automatisch en gratis lid. 

Nog meer leuke wedstrijden: