Winterwandelingen met een tikkeltje extra: Putteke Winter

Tijd om je lekker in te duffelen en de stapschoenen aan te trekken. Nog tot en met 10 januari kun je gezellige winterwandelingen maken in verschillende recreatiedomeinen. Tijdens Putteke Winter ben je zeker van een avondwandeling vol plezier en wauw-momentjes!

Putteke Winter: de leukste winterwandelingen

Het begon ooit in recreatiedomein De Schorre in Boom, maar ondertussen zijn de winterwandelingen van Putteke Winter al enkele jaren een gevestigde waarde op verschillende plaatsen. Tijdens de herfst- en wintermaanden stellen heel wat recreatiedomeinen alles in het werk om een magische beleving van je avondwandeling te maken.

Gezelligheid en magie

Putteke Winter zorgt op verschillende recreatiedomeinen voor de perfecte combinatie van winterse knusheid en betoverende momentjes. Niets zo leuk als een wandeling maken en daarna uitblazen en bijpraten met een hapje en een drankje aan een vuurton. Nog leuker wordt het als je wandeling doorspekt is van magie en betovering. Denk maar aan magische figuren, de mooiste wintervertellingen en adembenemende vuurshows.

Hier moet je zijn

  • 29/11 – De Gavers in Harelbeke
  • 07/12 – Halve Maan in Diest
  • 13/12 – Zilvermeer in Mol
  • 13/12 en 14/12 – De Schorre in Boom
  • 10/01 – provinciedomein van Huizingen

Klik hier voor meer informatie over de openingsuren en ticketvoorwaarden.

Beeld: Getty Images

Ook zo gek op wandelen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content