Zeeland in één woord: Zalig!

Door De Redactie

Kijk mee achter de schermen met lifestyle-redactrice Els. Zij neemt je mee naar haar favoriete vakantieplek Zeeland. 

Werken en slapen aan zee

Enkele Libelle-covers maakten we in Zeeland, mijn favoriete vakantieplek.

Op een lange strandwandeling richting Breskens, zag ik vorig jaar deze geweldige strandhuisjes staan en was ik meteen verkocht. Dé ideale plek om leuke zomerfotoshoots te maken.

 

  

  

De mooiste foto's 

En of we foto's hebben gemaakt! Zomercovers, herfstcovers, fietsbeelden, wandelbeelden en uitstapjesbeelden.

Zelfs het kleine fotootje bij het voorwoord van onze hoofdredacteur Mie in Libelle zelf is daar gemaakt (vandaar de wapperende haren). 's Ochtends werden we wakker met zicht op zee, ontbijten deden we op het terras en 's avonds kookten we allemaal samen.

Model Lotte had haar baby mee en die mocht natuurlijk ook op de foto.

 

Soms stond er een stevige Noordwestenwind, maar Lotte bleef lachen in haar badpak. Heel professioneel, niet? Tussen de foto's door ging haar jas meteen weer aan en speelde ik met het lichtreflectiescherm voor windzeil.

 

Zalig Zeeland

De strandhuisjes waar wij logeerden, horen bij de achterliggende strandcamping:  een heerlijke plek midden in de natuur, net achter de duinen. Je logeert er in een eenvoudige caravan, een comfortabele bungalow of je zoekt een rustig plekje voor je tent aan de waterplassen.

Je kan er heerlijk fietsen (te huur op het terrein) in de achterliggende polders. Brugge en Knokke zijn dichtbij. De kids zijn zeker niet weg te slaan bij de kreek waar een avontuurlijk trekvlot, drijvende boomstammen en een hangbrug op hen wachten. En met wat geluk vinden ze een haaientand op het strand.

 

Heerlijk kamperen in Groede

Neem zeker een kijkje op de website (www.strandcampinggroede.nl), daar kan je een virtuele wandeling maken over het domein.  Of volg de laatste nieuwtjes op de Facebookpagina

 

                                                                     Els Lion, lifestyle redacteur

Partner Content