Zelf wilde dieren vouwen

Door De Redactie
Nog 3 weken vakantie te gaan. Heb je geen idee meer hoe je de kids kan rustig bezighouden? Dan kan het 3D-vouwboek zeker soelaas bieden! Ga met je kids de uitdaging aan en vouw 14 grappige, leuke en gevaarlijke dieren!

Vleermuizen, vlinders, olifanten, slangen, aapjes, papegaaien, kikkers, bevers, giraffen, luiaarden, beren, schildpadden, sprinkhanen en schorpioenen! Da’s gevaar in de huiskamer!

Het 3D Vouwboek heeft alles wat je nodig hebt om een origami-artist of vouwkunstenaar te worden:

  • duidelijke stapsgewijse instructies,
  • zwart-wit vouwpapier om te oefenen
  • vouwpapier in kleur om levensechte wilde dieren te maken

Uren speelplezier

Met dit leuke boek houd je je bengels gegarandeerd een paar uren zoet, en dit misschien wel voor een aantal dagen!

Laat je kids zelf de origami dieren oefenen op stukjes kladpapier. Daarna kunnen ze hun beste vouwtechnieken demonstreren op de leuke voorgedrukte vellen. Daarmee lijkt hun olifant een échte Dumbo of Kai Mook! Als ze de hele dierentuin bij elkaar geplooid hebben, kunnen ze de dieren de gekste avonturen laten beleven. En wanneer er nog vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komen, kunnen ze gewoon met z’n allen opnieuw beginnen!

3D-Vouwboek Wilde dieren

3D-Vouwboek Wilde Dieren – Nick Robinson – uitgeverij De Vier Windstreken – vanaf 8 jaar en ouder – ISBN 978905116734
Ook beschikbaar: 3D-Vouwboek Dinosauriers

Origami: een koud kunstje!

Nick Robinson maakt met dit boek duidelijk dat je geen artist moet zijn om leuke dieren te vouwen. Bij elk vouwmodel staat immers een moeilijkheidsgraad aangegeven. Begin met de eenvoudige dieren, zoals de vleermuis, en maak daarna pas de moeilijkere modellen. zo leren jullie de techniek en worden jullie échte kunstenaars!
Volg de snelcursus ‘vouwtechnieken’ om de allermooiste creaties te maken en ga dan aan de slag. Dat wordt gegarandeerd dolle pret!

Ook leuk: origami filmpjes

Partner Content