Zet samen met Mario de achtervolging in

Door De Redactie
Zaterdag 5 juni kwamen niemand minder dan Mario en Luigi het nieuwe game Super Mario Galaxy 2 voorstellen in Bobbejaanland. Speciaal voor de gelegenheid kwam Mario aangevlogen in een helikopter en mochten alle aanwezigen het spel alvast uittesten...

Op weg naar het kasteel van Princess Peach om het Star Festival bij te wonen, ziet Mario hoe Bowser de prinses aanvalt en ontvoert. Bowser gaat er meteen vandoor naar de ruimte, maar natuurlijk zet Mario de achtervolging in. Zo begint het nieuwe Mario-avontuur in Super Mario Galaxy 2 voor Nintendo Wii. Opnieuw moet Mario alles op alles zetten om de prinses te redden en de vrede in Mushroom Kingdom te herstellen!

[LINK_TEXT id=1]

Neem zelf plaats achter het roer van Starship Mario om je door deze game te verplaatsen. Het ruimteschip krijg je echter pas als je het eerste level van het spel voltooid hebt.

Super Mario Galaxy 2 is volgepakt met nieuwe mogelijkheden, inclusief nieuwe manieren om door de ruimte te reizen, gloednieuwe Mario-kostuums, een verbeterde coöperatieve stand voor twee spelers en een Yoshi die hongeriger is dan ooit. Het spel biedt weerwerk aan ervaren spelers met levels die moeilijk genoeg zijn om hen uit te dagen, maar er is bovendoen ook voldoende speelruimte voorzien voor de minder geoefende spelers.

Super Mario Galaxy 2 voor Nintendo Wii
Verkrijgbaar vanaf 11 juni 2010

Partner Content