Zó speel jij gezelschapsspelletjes op de juiste manier

Door De Redactie
Gezelschapsspelletjes spelen is fun, maar het duurt meestal wel een tijdje alvorens je de spelregels perfect onder de knie hebt. En iedereen heeft zo wel zijn eigen versie om pakweg Monopoly te spelen. 999 Games komt nu met een makkelijke oplossing voor dit probleem op de proppen: online filmpjes die de spelregels in een handomdraai uitleggen.

Uit onderzoek van spellenfabrikant 999 Games is gebleken dat 75% van hun nieuwsbrieflezers interesse heeft in een snelle en makkelijke uitleg van de spelregels. Daarom plaatsen zij vanaf nu filmpjes van gemiddeld 4 minuten op hun website om jong en oud direct op weg te zetten om de nieuwste gezelschapsspelletjes te spelen.

Vaak is het een hele opgave om een nieuw spel op basis van de bijgevoegde spelregels eigen te maken. Vooral wanneer het spel voor de eerste keer wordt gespeeld, en de overige spelers moeten zitten wachten tot iemand de spelregels helemaal doorgenomen heeft, haken heel wat mensen af. De meeste spelers, vaak kinderen, vinden dit niet leuk en willen liever meteen beginnen spelen. En juist daarom zijn online filmpjes met speluitleg superhandig!

999 Games plaatst dan ook filmpjes online van 25 spellen, maar er komen er natuurlijk nog bij van zodra er nieuwe releases zijn. De bedoeling is om de top 50-spellen en alle nieuwigheden op deze manier online uit te leggen.

Van deze spellen vind je nu alvast een filmpje terug:

  • Set het dobbelspel
  • De Weerwolven van Wakkerdam
  • De Kolonisten van Catan
  • Carcassonne

Meer info: www.999games.be

Partner Content