Zomerhoroscoop: Weegschaal 24/9 – 23/10

Door De Redactie

Of je nu op vakantie bent aan het andere einde van de wereld of gewoon thuisblijft, de sterren hebben heel wat moois voor je in petto!

Jij ziet het leven door een roze bril

De wereld door een roze bril

Je hebt het de laatste maanden niet zo gemakkelijk gehad, dus geen wonder dat je soms kortaf was. Nu zijn die moeilijke tijden voorbij. Beter nog: vanaf half juli zie je het leven door een roze bril. Profiteer van je optimistische stemming en geniet van de zomer!

Multiculturele contacten

  • Begin juli geeft Mercurius de toon aan: je hoeft maar te glimlachen en je maakt nieuwe vrienden. En die komen van over de hele wereld. Al zou je in je eentje door de Sahara trekken, dan nog zou je door een Bedoeïen op de thee gevraagd worden!
  • In de eerste twee weken van augustus blijf je gemakkelijk contacten leggen. Er is kans op een ontmoeting die de komende maanden extra boeiend kan maken.

Alles is liefde

  • De eerste twee weken van juli zorgt Venus ervoor dat de liefde de hoofdrol speelt. Misschien verover je een leuke man tijdens de vakantie, of misschien laait de passie weer hoog op met je partner.
  •  In de laatste helft van augustus ben je zo verleidelijk en onweerstaanbaar dat alles mogelijk is. Ben je de zomer solo begonnen? Misschien eindig je die in een duo!

Je favoriete zomerpartners

Je speelt spelletjes met Tweelingen en een Leeuw raakt door jou geboeid, terwijl jij zelf een oogje hebt op een Ram.

Ga je op vakantie met een Weegschaal?

Zorg dan dat de taken goed verdeeld zijn en geniet samen van je vrije tijd.

Partner Content