Zomers gezellig: naar de film in openlucht

Je hoeft deze zomer helemaal niet naar de bioscoop om een filmpje mee te pikken. Op deze plaatsen kun je namelijk makkelijk naar de film in openlucht. Romantisch, gezellig en he-le-maal zomer!

Film in openlucht: hier moet je zijn

Met je tenen in het zand

Naar de film met het zand tussen je tenen: het kan in Zeebrugge. De badstad organiseert elke donderdag van de zomer een gratis filmvoorstelling. Kinderen kunnen er in de namiddag van 14 tot 16 uur voor het scherm zakken. Voor volwassenen staat er vanaf 20 uur een avondfilm geprogrammeerd. Klik hier voor de volledige programmatie.

Op verrassende plekjes in de stad

De stad Leuven slaat voor de zesde keer op rij de handen in elkaar met Cinema ZED. Het plan? Film in openlucht op 8 verrassende locaties in de stad. Ook hier is de toegang helemaal gratis. De voorstellingen starten telkens bij het vallen van de avond, rond 22 uur. Meer info vind je hier.

In de magie van het park

Naast het strand en de stad, mag de magische setting van een park ook niet ontbreken op de bioscooplijst. In Torhout kun je hiervoor terecht in het Ravenpark. Klik hier voor alle data.

Zin in iets anders?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content