Speel ons drie-op-een-rij spelletje en win een tafelbarbecue van Cookut!

Door Rani Merckx

Wat is er nieuw onder de zon? Ons tweede zomerspelletje, een drie-op-een-rij, waarbij je minstens drie of meer identieke zomericoontjes moet combineren. Spelplezier van de bovenste plank, want wie de hoogste score heeft, wint een tafelbarbecue t.w.v. 99 euro!

Drie-op-een-rij: zo speel je het

Twee meisjes op het strand, ze lezen modebladen (of Libelle, natuurlijk). Of ze spelen ons gloednieuwe zomerspel: drie-op-een-rij. Het spelletje is heel rechttoe rechtaan: schuif met de icoontjes om er drie of meer identieke op een rij te krijgen. Hoe meer paraplu’s, slippers of zonnebrillen je binnen de minuut met elkaar kunt combineren, hoe hoger je score. Wie op het einde van de rit de hoogste score heeft, wint onze tafelbarbecue van Cookut t.w.v. € 99!

Een slechte start genomen? Geen zorgen: je kunt elke dag deelnemen om je topscore te verbeteren en de kans op onze zomerprijs te verhogen!

drie-op-een-rij

Sta je in de top 30?

Ben je benieuwd hoe hoog je in het klassement staat, en welk record je moet verbreken om de tafelbarbecue te winnen? Dat ontdek je in de rechterhoek, bij scoren: daar worden de 30 strafste spelers uitgelicht! Bij een gelijke stand kijken we naar het antwoord van de schiftingsvraag om uit te maken wie de winnaar van onze drie-op-een-rij wordt.

Benieuwd welke spelletjes we nog op jou loslaten deze zomer? Dat ontdek je hier!

Dé hoofdprijs voor de strafste speler: een tafelbarbecue van Cookut!

Fan van barbecue? Met de tafelbarbecue van Cookut kun je altijd en overal (mits de omgeving het toelaat) genieten van sissende worstjes en gegrilde groentjes! De tafelbarbecue ontwikkelt geen rook, en als fantastische uitsmijter: alle onderdelen mogen in de vaatwasser.

Speel en win een tafelbarbecue van Cookut!

Veel speelplezier!

Ook fijn voor de vakantie:

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content