De Eerste Show (week 12)

Door De Redactie

In De Eerste Show ontvangt Els De Schepper deze week (maandag 17/03 t.e.m. vrijdag 21/03) weer boeiende praatgasten, bekende en minder bekende Vlamingen, in een fris decor. Een informatief gesprek aan tafel of een emotionele babbel op de canapé... we krijgen het allemaal te zien en te horen deze week in De Eerste Show.

We starten maandag met praktische tips van Jan Moers van Testaankoop. Hij geeft de voor- en nadelen van kopen of huren. Vriendinnen Nicole en Karin vertellen ons over hun expo: Mooi Anders. Foto's van bijzondere vrouwen. Wie gezond koken zegt denkt meteen aan stomen. Daarover heeft culiredactrice Natalie Peeters het. En daarna zien we hoe je op een unieke manier kan leren paardrijden. 

Hoe goed kan jij omgaan met kritiek? Psycholoog Herman Dierickx heeft tips over kritiek geven én krijgen. Veerle Eyckermans kennen we als actrice, maar ze maakte onlangs een origineel fotoboek: Kwartier voor Aanvang. Sihame El Kaouakibi is een sterke vrouw die met Els praat over integratie en racisme. En met kleurenexperte Hilde Francq bekijken we de trendkleuren voor 2014. Dat alles op dinsdag

Op woensdag praten we over apps. Hoe populair is het spel Candy Crush? Technologiejournaliste Evi Maquoi weet er alles over. Hoe kies je een peter en een meter? Pedagoge Claire Wiewauters vertelt dat peters en meters steeds jonger worden. Wie droomt er niet van een streelzachte huid? Tips van visagiste Palmira Proietti. En tot slot vertelt filmexperte Lisa Gabriëls ons alles over de film Her

En we sluiten donderdag de week af met hét showbizzkoppel van Vlaanderen. Ze blijven samen zingen, dansen en zijn verliefder dan ooit: Nicole en Hugo. Ze vertellen over het schlagerfestival en over de hernieuwing van hun trouwbelofte. Steeds meer mensen zijn actief op oudere leeftijd, daarover praten we met Mie Moerenhout, zij is Directeur van de Vlaamse Ouderlingenraad. Groenspecialist Angelo Dorny neemt ons mee naar de tuin van Sonja waar hij het heeft over gazon. Huisdokter Ine Van Leeuw geeft dan weer tips voor een frisse adem! 

Op vrijdag is er een compilatie-aflevering waarin Libelle hoofdredacteur Mie vertelt over de fragmenten die haar het meest zijn bijgebleven uit de afgelopen week. 

De Eerste Show wordt uitgezonden van maandag t.e.m. vrijdag om 8u30, 13u45, 17u of 22u30 op Libelle tv (kanaal 18) 

Partner Content