The Netherlands, Loosdrecht, Festival of Sinterklaas or Sint Nicolaas, celebrated annually on Saint Nicholas eve on 5 December.

Win 25×4 familietickets voor ‘Sinterklaas en het Mysterie op de Stoomboot’

Door Rani Merckx

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint. Al verloopt zijn tocht naar ons landje niet zonder problemen. In de spannende familiefilm ‘Sinterklaas en het Mysterie op de Stoomboot’ komt het Sinterklaasfeest in gevaar door slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor. Of alled goed komt? Doe mee met onze wedstrijd en kom het te weten!

Sinterklaasfeest in gevaar

Nog een kleine maand wachten en dan sluipen Sinterklaas en z’n pieten je woonkamer binnen. Maar of ze op tijd de cadeautjes kunnen klaarleggen, is de vraag. Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot het brouwsel ‘Blafspray‘ over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen de blafhoest, waar alleen de dokter het medicijn voor heeft. Maar wat als alle pieten plots de blafhoest krijgen? Een spannende filmavond voor het hele gezin verzekerd!

Geniet hier alvast van een voorproefje

https://www.youtube.com/watch?v=aXR7wRcbkXs

Waag je kans

Ben jij benieuwd of alles op tijd in orde komt? Doe mee met onze wedstrijd en wie weet vertoef jij binnenkort wel met het hele gezin in de bioscoop.

Partner Content