Smile --- Image by © Image Source/Corbis

Win een Oral-B 3D White Luxe pakket voor een stralende glimlach

Door De Redactie

Een stralende glimlach is één van de mooiste accessoires die een vrouw kan dragen. Net als een goed verzorgde huid en kapsel is ook een fris, verkleuringsvrij gebit écht een tijdsloos item dat iedereen staat. Speel mee met deze wedstrijd en maak kans op één van de 35 pakketten t.w.v. €15!

De nieuwe producten uit het Oral-B 3D White-gamma beloven voor wittere én gezonde tanden, zonder compromissen. Oral-B breidt het reeds bestaande 3D White -gamma uit met 3 producten:

  • De Oral-B 3D White Luxe Perfection Tandpasta

Deze tandpasta met verbeterde formule heeft een oplossende kracht die driemaal sterker is als de originele tandpasta. De formule breekt de oppervlakkige kleuringen af terwijl de oplosbare microbeads het gebit beschermen.

  • De Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller

De Whitening Versneller is een nieuw product dat na het poetsen met tandpasta gebruikt moet worden. Het versnelt de verwijdering van oppervlakkige verkleuringen, ook op de plekjes waar met je tandenborstel niet altijd gemakkelijk aan kan. Het resultaat? Wittere tanden voor een langere periode én je gebit wordt beschermd tegen glazuurerosie en opbouw van tandsteen. Het grootste voordeel? Je kan de Oral-B White Luxe Whitening Versneller gebruiken in combinatie met iedere tandpasta.

  • De Oral-B 3D White Luxe Mondwater

Het gamma wordt vervolledigd met de Oral-B 3D White Luxe Mondwater. Het mondwater helpt je tanden natuurlijk wit te houden, versterkt het tandglazuur en verfrist de adem. Zo lach je iedereen met een fris gebit toe!

Wil jij kans maken op een pakket met deze drie producten? Neem dan deel aan onze wedstrijd hieronder! 

  • Welke specifieke eigenschap heeft de Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller? 
  • Hoeveel deelnemers zullen we ontvangen uiterlijk tegen 23u59 op 14 februari 2016? 

Partner Content