Beautiful african girl is making notes in cafeteria; Shutterstock ID 414649735; Projectnummer: Libelle online; Uitgave: Artikel: Win een workshop 'schrijf-je-levensverhaal'; Traffic: Rani; Anders: Wedstrijd

Win een workshop ‘schrijf-je-levensverhaal’

Door Rani Merckx


Wat waren de moeilijkste dobbers in je leven? Zijn er belangrijke levenslessen die je graag wil meegeven aan al wie je lief is? 
En wil je graag jouw levensverhaal neerpennen, die generatie na generatie wordt doorgegeven? Dan is dit jouw moment. Wij geven namelijk 3 schrijf-je-levensverhaal-cursussen weg!

Jouw verhaal, zelf geschreven

Wil jij al een poosje in eigen pen kruipen? Maar weet je niet hoe je jouw herinneringen, wijsheden en visie levendig en gestructureerd onder woorden brengt? Dan is deze cursus van Zorgbedrijf Antwerpen je op het lijf geschreven. Dankzij persoonlijke begeleiding van een ervaren schrijver en inspiratie van cursusgenoten giet je jouw verhaal vlotjes in een boek. Je wordt intensief begeleid, zowel in het schrijven als in het graven en betekenis geven aan je herinneringen.

Leer de kneepjes van het vak

De lessen gaan van start vanaf 23 maart in Berchem, Deurne en Hoboken. In 5 sessies van telkens 2 uur leer je van een professionele schrijver de kneepjes van het vak. De groepslessen bestaan steeds uit maximaal 12 cursisten.  Normaal kost de cursus 249 euro, maar dankzij deze wedstrijd neem jij binnenkort misschien wel gratis en voor niets deel. Succes!

Voor meer informatie, ga naar de website van Zorgbedrijf Antwerpen.

Waag je kans

Partner Content