Win een magisch verblijf in Disneyland®Paris!

Van 4 juni t.e.m. 18 september 2016 daalt de magie van Frozen neer in het Disneyland®Park, en jij kunt erbij zijn! Beleef de leukste tijd en zing de beroemde Frozen-liedjes mee met Elsa, Anna en Olaf in een echte ‘Sing-Along’. Iets om naar uit te kijken!

 Wat kun je winnen?

Dankzij Libelle maak je kans op een magisch verblijf in Disneyland®Paris! voor 4 personen. Je mag twee dagen het park in en krijgt één overnachting in Disney’s Sequoia Lodge met ontbijt. Je mag je verblijf zelf inplannen, zelfs tijdens de schoolvakanties (afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel).

Een droomverblijf in Disneyland®Parijs, iets voor jou?

In je Libelle van deze week lees je hoe je kunt meespelen of doe mee aan onze wedstrijd hieronder. Leuk om te weten: je kunt dagelijks deelnemen!

Psst, we geven meerdere weekends weg, meedoen is dus de boodschap!

  • Welk personage doet er mee in de film ‘Frozen’?
  • Hoeveel deelnames zullen we ontvangen op 12 juni 2016 om 23.59 uur?

Vorig artikel
Trend: slaatjes in een bokaal
Volgend artikel
Soesjes: 12x anders

Duoticket voor het Zandsculpturenfestival Disney Sand Magic

Van juni tot september wordt het strand van Oostende het decor van het spectaculaire zandsculpturenfestival. Maar liefst 240 vrachtwagens brachten speciaal zand naar het strand om de magische wereld van Disney tot leven te wekken. Wil jij er bij zijn? Koop dan nu een ticket en krijg er een tweede helemaal gratis bovenop!

€12.00 €24.00