Win een magisch verblijf in Disneyland®Paris!

Van 4 juni t.e.m. 18 september 2016 daalt de magie van Frozen neer in het Disneyland®Park, en jij kunt erbij zijn! Beleef de leukste tijd en zing de beroemde Frozen-liedjes mee met Elsa, Anna en Olaf in een echte ‘Sing-Along’. Iets om naar uit te kijken!

 Wat kun je winnen?

Dankzij Libelle maak je kans op een magisch verblijf in Disneyland®Paris! voor 4 personen. Je mag twee dagen het park in en krijgt één overnachting in Disney’s Sequoia Lodge met ontbijt. Je mag je verblijf zelf inplannen, zelfs tijdens de schoolvakanties (afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel).

Een droomverblijf in Disneyland®Parijs, iets voor jou?

In je Libelle van deze week lees je hoe je kunt meespelen of doe mee aan onze wedstrijd hieronder. Leuk om te weten: je kunt dagelijks deelnemen!

Psst, we geven meerdere weekends weg, meedoen is dus de boodschap!

  • Welk personage doet er mee in de film ‘Frozen’?
  • Hoeveel deelnames zullen we ontvangen op 12 juni 2016 om 23.59 uur?

Vorig artikel
Trend: slaatjes in een bokaal
Volgend artikel
Soesjes: 12x anders

Beleef een onvergetelijke dag in het openluchtmuseum Bokrijk

Benieuwd waar onze huidige gebruiken en tradities vandaan komen? In het Openluchtmuseum Bokrijk ontdek je deze zomer hoe het verleden onze toekomst inspireert! Laat je onderdompelen in het verhaal over vakmanschap van vandaag, gisteren en morgen en steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers. Leer bijvoorbeeld brood bakken dankzij de workshop met sterrenchef Kobe Desramaults. Koop snel je ticket met korting en geniet met het hele gezin van een toffe uitstap.

€8.50 €12.50