Legendarische tv-serie ‘Baywatch’ binnenkort weer op de buis!

Door Rani Merckx

Het zomerweer laat voorlopig op zich wachten, maar op ZES schiet de temperatuur alvast de hoogte in! De televisiezender reanimeert en brengt na dertig jaar de tv-klassieker ‘Baywatch’ terug naar het kleine scherm.

Pure nostalgie

Pamela Anderson die in slow motion het strand afstruint en David Hasselhoff die mensen van de verdrinkingsdood redt: het zijn scènes die voor eeuwig op ons netvlies gebrand staan. Maar de concrete verhaallijnen, die zijn intussen al wat vervaagd. ZES frist met plezier je geheugen op, want vanaf maandag 24 juni brengt de televisiezender heruitzendingen van ‘Baywatch‘!

via GIPHY

In high definition

En het gaat niet zomaar om heruitzendingen: ZES ging een samenwerking aan met productiehuis Fremantle, die de reeks een high definition make-over gaf. Met andere woorden: die zenuwslopende reddingsacties zullen nog nooit zo scherp in beeld geweest zijn.

Wij stemmen vanaf maandag 24 juni elke weekdag af op ZES voor de heruitzendingen van ‘Baywatch’! De heruitzending gemist? Geen zorgen, na de uitzending op televisie is de aflevering ook telkens terug te vinden op ZEStv.be.

Bron: zes.be. Beeld: picswe

Meer nostalgie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content