Getty Images

Bel Friday: shop het hele weekend Belgisch aan mooie kortingen!

Door Jolien Thieleman

Eind november is het weer Black Friday, een dag waarop talloze budgetshoppers wereldwijd paraat staan om aan hoge kortingen te shoppen. Maar in deze tijden is het ook belangrijker dan ooit om lokaal te kopen en onze prachtige Belgische merken een hart onder de riem te steken. Net daarom werd Bel Friday in het leven geroepen.

Bel Friday

Shopliefhebbers, opgelet! Tijdens het verlengde weekend van Allerheiligen, van 30 oktober tot en met 2 november, koop je tijdens Bel Friday bij de mooiste Belgische merken aan knalprijzen. Heel wat winkels en webshops bieden kortingen en onverwachte extraatjes aan, om niet alleen jou blij te maken, maar de lokale economie een welkom duwtje in de rug te geven.

Deelnemende winkels

Prijken op de lijst van deelnemende winkels: Belgische modewinkels zoals LolaLiza, JBC, Zeb, e5 en Torfs, en interieurzaken zoals X2O en Impermo. Maar ook Dreambaby en Standaard Boekhandel doen mee aan Bel Friday. Hier ontdek je de volledige lijst.

Shoppen én het goede doel steunen

Bel Friday is veel meer dan een lokaal alternatief voor Black Friday. Tijdens het actieweekend willen de Belgische merken ook op sociaal vlak een verschil maken, door een deel van de opbrengst aan een goed doel te schenken. Voor deze eerste editie is dat het Rode Kruis, die door de coronacrisis heel wat van hun geldinzamelingsacties in het water zagen vallen.

Kiezen voor de winkelier van hier, da’s dit weekend dus niet alleen mooie koopjes doen voor jezelf, maar je steunt er ook de lokale economie én het Rode Kruis mee. Zeker de moeite, dus! Op de website van Bel Friday kun je alle informatie nog eens rustig nalezen.

Puur Belgisch:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content