Deze week in Libelle: dippen en knabbelen van onze vier heerlijke aperoplanken!

Door Rani Merckx

Het is nog even afwachten of onze Rode Duivels goud pakken dit jaar, maar mét onze heerlijke aperoplanken uit de Libelle van deze week val jij sowieso in de prijzen. Want van al dat lekkers blijf je prikken, dippen en knabbelen!

Hé ho, ‘t is tijd voor apero!

Tijd voor het EK voetbal, tijd voor lekkere tv-hapjes! Want je wilt natuurlijk niets missen van de match, ook als die op het etensuur afgetrapt wordt. Dat wordt kamperen voor het scherm dus, mét onze vier heerlijke aperoplankjes voor je neus natuurlijk!

En van al dat lekkers uit eigen land, maar ook uit Italië, Scandinavië en het Midden-Oosten smullen zowel klein als groot hun buikje rond! Ideaal om met veel energie en een goed gesmeerde stem onze Rode Duivels aan te moedigen. Tous ensemble! 😉

Wij gaan alvast voor het Midden-Oostenplankje, met geroosterde groenten, heerlijke dips zoals hummus of baba ganoush en (vegetarische) balletjes of kippenboutjes. Lekker met kant-en-klare pitabroodjes en gemarineerde feta. Om duimen en vingers bij af te likken, letterlijk!

©Bram Debaenst

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Jumpsuits voor elke stijl
  • Zeg eens nee, en kom op voor jezelf!
  • Lees het openhartige verhaal van lezeres Charlotte die op haar 17de een relatie kreeg met haar leraar
  • En nog zo veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels!
Mis al dit leuks niet en haal je Libelle vanaf 10 juni in huis!

 

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content