koken pompoen

Deze week in Libelle: 8x heerlijk herfstig koken met pompoen!

Door Rani Merckx

Die blozende pompoenen lachen ons weer toe! Heerlijk in een soep of quiche, maar je kunt er ook héél wat anders mee. Met de recepten die je deze week in Libelle vindt, verras je je gezin met een portie zalig comfortfood! 

Pompoen = de smaakkampioen

Een dampende soep, een lekker stoofpotje of een hartige ovenschotel … welkom in het soulfoodseizoen, waarin pompoen, dé herfstheld, schittert in ál jouw gerechten.

Dat je heel wat kunt doen met een vleugje pompoen, bewijzen de heerlijke recepten die je deze week in je Libelle vindt. Verwerk de oranje reus in een risotto, in een hartige taart, in een ovenschotel of stoofpotje, of maak er zelfs een brood mee, en verras je gezin met een heerlijk herfstige maaltijd!

Onze favoriet? De plaattaart met pompoen, bloemkool, brie en geitenkaas. Jammie!

©Verne Photography

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Achttien collega’s showen hun nagelnieuwe najaarscoupe
  • Zo vader, zo partner: waarom we iemand kiezen die lijkt op onze ouders
  • Openhartig: redactrice Lies over de lange weg naar een baby
  • Mooi: Leve de Belgische labels

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 30 september in de winkel!

 

Nog meer leuke pompoen-weetjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."