Deze week in Libelle: 38 leuke gezinsuitstapjes, mét korting uit onze pocket!

Door Rani Merckx

Dieren kijken, afdalen in een mijn of vliegen naar de maan, spetterende waterspelletjes en genieten van de natuur: deze week zitten er gezinsuitstapjes mét Libelle-korting bij je favoriete weekblad.

De leukste gezinsuitstapjes vind je deze week in een gratis pocket bij je Libelle

8 zuiderse salades voor bij de BBQ

Een barbecue is zoveel meer dan gloeiende houtskool, een koude aardappelsalade en wat vlees. Bij ons staat een smakelijke barbecue gelijk aan kleur op de borden, originele recepten en krachtige smaken! Verras je gasten met de heerlijke, originele salades die je deze week in Libelle vindt, en maak er een extra zonnig feest van!

Wat dacht je van een parelcouscoussalade met courgette, halloumi en citroen-dilledressing? Of de gegrilde paprikasalade met mozzarella, olijven en basilicumolie. Dat wordt smullen!

©Karl Bruninx

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • De mooiste badmode voor elk figuur
  • Zó lok je meer bijen naar je tuin
  • Hartsvriendinnen, samen op de foto
  • Openhartig: Lotte werd verliefd op haar schoonbroer
  • Op stap in de 7 mooiste natuurparken van Oostenrijk

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 26 mei in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play.

Las je dit al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content