VTM

Eerste match in ‘Blind Getrouwd’ is bekend: Christophe (38) en Nick (38)

Door Jolien Thieleman

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gaat binnenkort van start en VTM heeft vandaag een eerste match bekendgemaakt: Christophe Ramont en Nick Laenen stappen in het huwelijksbootje.

De twee 38-jarige mannen zorgen daarbij voor het eerste homohuwelijk in het programma, dat al aan z’n vijfde seizoen toe is.

Christophe Ramont

Christophe is 38 en ambtenaar bij de stad Gent. Hij omschrijft zichzelf als eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, liefhebber van cultuurliefhebber en eten, maar wél eentje die zelf voor geen meter kan koken.  Hij zoekt een partner om dromen en avonturen mee te delen maar ook de miserie en de tegenslagen te verwerken die soms bij het leven horen.

Cruciaal in een relatie is voor hem eerlijkheid, vertrouwen, communicatie en er onvoorwaardelijk zijn voor elkaar. “Ik werk voor de Stad Gent voor de dienst internationale relaties en netwerken, daar ben ik voornamelijk bezig met internationale solidariteit, wat algemeen misschien beter bekend is als ontwikkelingssamenwerking. Mijn werklocatie is het Vredeshuis: een open huis voor verenigingen en organisaties die werk willen maken van een betere wereld. Ik ben een enthousiaste levensgenieter. Eentje die graag eet maar zelf minder goed kookt, en wel fan is van een streepje cultuur. Een wereldburger alleszins, met een steeds groter wordende lijst van bestemmingen die ik nog wil zien. Tot op heden heb ik nog niemand gevonden waaraan ik blijvend al mijn vertrouwen kon geven, wat belangrijk is in een relatie. En begon ik zelf te twijfelen na een tijd, wat het vertrouwen niet ten goede kwam. Misschien blokkeerde ik een relatie zelf wat uit angst dat het misschien niet zou blijven duren. Ondertussen ben ik vier jaar vrijgezel. Ik hoop op een positieve en enthousiaste man, dé man van mijn leven.”

Nick Laenen

Ook Nick is 38 jaar. Hij is steward en instructeur en woont in Antwerpen. Hij omschrijft zichzelf als positief, grappig, gevoelig en energiek, iemand die elke dag alles uit het leven probeert te halen.

Door zijn onregelmatige werktijden als steward is het niet evident om een serieuze relatie op te bouwen. Vertrouwen, humor en communicatie vindt hij erg belangrijk in een relatie. “Ik ben iemand die leeft volgens het uitgangspunt: je leeft maar één keer. Ik probeer alles uit het leven te halen, reis super veel, ook buiten m’n werk als cabin crew purser. Naast het vliegen geef ik ook les aan piloten en cabin crew. Ik ben altijd goedgehumeurd en vrienden zijn enorm belangrijk voor mij. Ik ben enorm dankbaar voor al die positieve dingen in mijn leven, alleen mis ik nog iemand om dit allemaal samen mee te beleven. Ik heb een paar relaties gehad van enkele jaren, waarvan 2 lange afstandsrelaties, wat het er natuurlijk niet makkelijker op maakte. Ondertussen ben ik 2 jaar vrijgezel. Door al even single te zijn weet ik ook perfect wat ik wil en zeker wat ik niét wil. Mensen daten niet meer zoals vroeger. Het is allemaal heel vluchtig en ik hou echt nog van de ‘authentieke manier’ van daten: rustig aan, samen op café en wachten met die eerste kus tot na een paar dates. Jammer genoeg willen velen daten in een stroomversnelling en haken ze af als het niet snel genoeg gaat. Of ik in Blind Getrouwd dan op mijn plaats zit? Zeker wel, want net doordat mijn echtgenoot hetzelfde engagement durft aan te gaan als ik, weet ik dat hij het even serieus wil aanpakken. Ik hoop een leuke spontane man voorgeschoteld te krijgen die mij vanaf het eerste ogenblik op m’n gemak kan laten voelen. Iemand die net zoals ik humor gebruikt om zijn zenuwen onder controle te houden.”

Kijk je mee naar de eerste beelden van het koppel?

 

Wanneer het programma precies van start gaat, is nog niet bekend. De andere 6 deelnemers worden later voorgesteld in speciale aflevering op VTM GO.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content