Jani speelt voor cupido in z’n nieuwe programma ‘Matchmakers’

Door Jolien Thieleman

Wat als … je als single ’toevallig’ iemand tegen het lijf loopt die perfect bij je lijkt te passen, en dat voor drie keer na elkaar? Het overkomt de kandidaten uit ‘Matchmakers’, het nieuwe programma waarin Jani vanaf midden april geheime liefdescomplotten smeedt.

Toevallige ontmoeting

Dat doet hij samen met de hulp van hun vrienden, die drie ideale partners uitkiezen die de singles dan ‘per toeval’ ontmoeten. Ze daten dus eigenlijk zonder dat ze het zelf beseffen, terwijl alles stiekem gefilmd wordt. Jani volgt de drie dates samen met de vrienden vol hoop en spanning live mee achter de schermen.

Geen datestress

Net omdat de singles niet weten dat ze gefilmd worden, zijn ze volledig zichzelf waardoor de date zo authentiek mogelijk verloopt. Geen hoge verwachtingen of stress, maar een fijn moment met een leuk iemand die ze net hebben ontmoet.

Romantische citytrip

Na de drie dates worden de singles uitgenodigd in de ‘Matchmakers’-studio, waar ze hun geheime afspraakjes ontdekken én de partner kiezen waar ze de beste klik mee hebben. Jani stuurt hen vervolgens op romantische citytrip waar de twee elkaar beter kunnen leren kennen.

Met ‘Matchmakers’ maakt Jani z’n eerste studioprogramma, waar hij alvast razend enthousiast over is.

Hou zeker onze website in de gaten voor ons volledige interview met hem!

Foto’s: VIER

Meer lezen?

Partner Content