Dit is waarom singles intelligent zijn

Dit is waarom singles intelligent zijn

Als single kun je je al eens onzeker voelen. Dit is helemaal niet nodig, want singles zijn intelligent op veel vlakken. Nog niet overtuigd? 

  • Intelligente mensen zijn vaak op zoek naar diepgang. Hierdoor stellen ze zich kritisch op naar toekomstige partners toe. Voor hun niet te veel small talk, maar boeiende gesprekken. Ze nemen dus niet zomaar de eerste beste man of vrouw in huis.
  • Als single sta je sterk in je schoenen, dus ook op dat vlak ben je intelligent. Je redt alles in je eentje, met vallen en opstaan. Maar: je doet het toch maar. De paperassen of misschien zelfs een kind alleen opvoeden? Daar is een flinke portie intelligentie en doorzettingsvermogen voor nodig.
  • Ze zijn onafhankelijk op elk vlak. Singles focussen vaak op hun carrière, op hun vriendenkring of hobby’s. Niet elke partner kan hier goed mee omgaan. Mensen die het gewend zijn om alleen te zijn, laten zich immers ook niet graag controleren.
  • Mensenkennis is een teken van intelligentie. Jij hebt het meteen door wanneer mensen enkel uit zijn op een avontuurtje, of wanneer ze wél op zoek zijn naar iets serieus.

Voel je als single dus niet langer minderwaardig. Je wacht gewoon op de partner die jou écht waard is!

Lees meer:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)