VIER

Vanavond op VIER: de kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’

Door Jolien Thieleman

Fan van kerst én ‘Bake Off Vlaanderen’? Dan heeft Vlaanderens warmste bakprogramma een leuke verrassing in petto, in de vorm van een kerstspecial! Vijf bekende Vlamingen geven het beste van zichzelf tijdens deze unieke aflevering, vanavond om 20u35 op VIER.

Bakken voor het goede doel

In de kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’ strijden vijf bekende Vlamingen om de felbegeerde titel van Beste Kerstbakker van 2020. En dat doen ze niet zomaar, want dit jaar staat de bakwedstrijd in teken van het Rode Kruis. VIER roept daarbij op om een gift te doen of bloeddonor te worden via www.rodekruis.be.

Dit zijn de vijf kandidaten

1

Maggie De Block

“Voor het goede doel moet je eens iets onbekends durven doen!”

2

Elodie Ouadraogo

“Er valt een les uit mijn deelname te trekken: bakkerij Timmermans uit Linden mag op zijn beide oren slapen.”

3

Erik Van Looy

“Voor mij betekent bakken stress, omdat ik nog nooit van mijn leven in de buurt van een gasoven of vuur ben geweest, echt nog nooit!”

4

Ella Leyers

“Ik dacht: kom, het is 2020, er kan nog wel een rampje bij.”

5

Jani Kazaltzis

“Ik vind het zalig om iets in de oven te steken en het deeg te zien rijzen tot het eindresultaat. Ik vind dat zo rustgevend en bevredigend. Ik kan er echt van genieten. Nog meer dan het opeten ervan.”

De kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’, vanavond om 20.35 uur op VIER.

Beelden: VIER

Meer bakplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content