VTM

Vanavond op VTM: openhartig interview met koningin Máxima ter gelegenheid van haar 50ste verjaardag

Door Jolien Thieleman

Afgelopen maandag 17 mei werd Máxima, koningin van Nederland, 50 jaar. Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis gaf ze een openhartig interview over het leven, het werk en de liefde.

Máxima 50

Het gesprek van anderhalf uur vond plaats in de werkkamer van de koningin op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Interviewer van dienst is Matthijs van Nieuwkerk, presentator van onder meer ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Popquiz’ bij VTM.

Uitzonderlijk interview

De koningin geeft zelden een uitgebreid tv-interview, maar voor haar 50ste verjaardag maakt ze een uitzondering. Ze babbelt onder andere over haar eerste ontmoeting met haar man, koning Willem-Alexander, en onthult ook dat ze een zwarte pruik droeg toen ze na hun kennismaking incognito Nederland ging verkennen.

Maar ook moeilijke onderwerpen gaat ze niet uit de weg, zoals de moeilijke relatie met haar vader of de zelfmoord van haar jongere zusje Ines. “Het heeft me een paar jaar gekost”, zegt ze met betraande ogen, “maar ik denk aan haar met een grote glimlach.”

Máxima 50‘ wordt vanavond, woensdag 19 mei, om 21u55 uitgezonden bij VTM. Ga jij kijken?

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content