Verjaar je in november? Dan bezit je deze 7 fantastische eigenschappen

Door De Redactie

Ben je geboren in november of ken je iemand die dan jarig is? Dan heb je geluk, want uit onderzoek blijkt dat mensen die in november geboren zijn een aantal mooie eigenschappen delen. Fantastisch zelfs!

1. Ze zijn de allerbeste vriend(inn)en

Mensen die in november verjaren, vinden hun vriend(inn)en heel belangrijk en zouden geen moment twijfelen om hun hand voor hen in het vuur te steken. Bovendien zijn ze heel loyaal en staan ze altijd paraat voor een goed gesprek. Kortom: ze zorgen ervoor dat andere mensen zich op hun gemak voelen.

2. Ze trekken spontaan mensen naar zich toe

Je leest het goed: mensen die in november zijn geboren, zijn onweerstaanbaar. Ze hebben van nature een bepaalde flair die hen heel aantrekkelijk maakt. En daar hoeven ze zelfs niet veel moeite voor te doen!

3. Ze hebben een vrolijk en spontaan karakter

Schorpioenen (tot en met 21 november) en boogschutters (vanaf 22 november) hebben een fantastisch karakter: ze zijn optimistisch, krachtig, gul en spontaan. Plus: ze weten als geen ander hoe ze hun gezond verstand moeten gebruiken waardoor ze elk probleem de baas kunnen.

4. Ze hebben een uitstekend gevoel voor humor

Heerlijke, gevatte humor: een eigenschap die novemberkinderen bezitten en heel trots op mogen zijn. Ze zorgen steeds voor de vrolijke noot in het gesprek en dat maakt van hen hele fijne mensen om in de buurt te hebben.

5. Ze zijn van nature sportief aangelegd

Dat is zelfs bewezen: baby’s die in november geboren zijn, blijken in hun latere leven fitter te zijn dan de rest. De reden hiervoor? De mama’s zijn zwanger geweest in de zomer en hebben dus meer vitamine D kunnen opnemen. Dat zorgt voor een sterkere lichaamsbouw van de baby.

6. Ze lopen minder kans op bepaalde ziekten

Dat is tenminste wat een onderzoek van de Oxford University zegt. Van alle mensen die in de studie zijn opgenomen, hebben novemberbaby’s het minst last van hartproblemen en lopen ze minder kans op ernstige ziektes als longkanker. Er is misschien een beetje geluk mee gemoeid, maar het is toch wel heel toevallig, niet?

7. Tot slot: ze zijn succesvol in alles wat ze doen

Mensen die geboren zijn in november, gaan volop voor waar ze in geloven en geven niet snel op. Als je ons niet gelooft, kijk dan maar eens naar sterren als Scarlett Johansson, Ryan Gosling en Leonardo DiCaprio. Zij zijn razend succesvol… en geboren in november! 😉

Dit vind je vast ook wel leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content