Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nieuwe podcast: oma Marleen en kleindochter Laura over toekomstdromen over de generaties heen

Door Rani Merckx

Met onze Dappere Meisjes-campagne willen we kinderen inspireren en stimuleren om hun toekomstdromen na te jagen, hoe klein of groot die ook zijn. Maar: hoe anders zijn ze dan de dromen die onze (groot)moeders ooit hadden? In deze podcast brengen we een grootmoeder en kleindochter bij elkaar voor een eerlijk gesprek over toekomstdromen over de generaties heen.

Toekomstdromen over de generaties heen

Twee afleveringen lang hebben een grootmoeder en haar kleindochter het over dromen, over vroeger en nu. Want toekomstdromen: hoe verschillend zijn ze met vroeger nu de tijdsgeest veranderd is? En krijgen onze kinderen tegenwoordig meer kansen dan pakweg twintig jaar geleden om hun dromen waar te maken?

In deze aflevering hoor je grootmoeder Marleen (67 jaar) en haar kleindochter Laura (12 jaar) in een (h)eerlijk en ontwapenend gesprek over toekomstdromen over de generaties, met enkele mooie inzichten en levenslessen. Veel luisterplezier!

Aan het woord: grootmoeder Marleen (67 jaar) en kleindochter Laura (12 jaar)

Beluister hier onze hartverwarmende podcast

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer lezen over onze Dappere Meisjes-campagne?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!