Delphine Steelandt voor Libelle's Fitplan. © Tjorven Boucher

Libelle’s Fitplan: beweeg mee met de derde work-out van week 1

Door Jolien Thieleman

Een fitter gevoel, meer energie en een betere conditie in één maand tijd? Het kan, dankzij Libelle’s Fitplan! Samen met fitcoach Delphine Steelandt stelden we een haalbaar trainingsplan samen, met handige schema’s en fijne work-outvideo’s. Vandaag: de derde work-out van week 1.

Week 1: de derde work-out

Het eerste trainingsschema kon je hier al vinden. De bijhorende sportvideo’s vind je terug op de pagina van het Fitplan.

Ben je klaar om een kwartiertje te bewegen? Fitcoach Delphine neemt je mee met de derde en laatste work-out van week 1. Zet het geluid aan en de video op volledige resolutie (door te klikken op het vakje rechts onderaan), en doe met ons mee!

Fitter en energieker in één maand

Samen met Delphine Steelandt ontwikkelden we een kant-en-klaar Fitplan waarmee jij in vier weken tijd de beste en fitste versie van jezelf wordt. Het plan bevat twaalf leuke work-outvideo’s, drie per week, die telkens maar een kwartiertje duren en ook wekelijks in een handig oefenschema zijn gegoten. Dankzij motiverende tips, artikels en nog zoveel meer liggen jouw sportdoelen binnen handbereik!

Camera en montage: An Uytterhoeven

Bekijk ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Partner Content